You Should Agree That No One Can Be Born As Sassy As Rana Daggubati

0
500

Mana Tollywood actors andarilo Rana Daggubati is something different and special. Tanu choice of scripts kavochu interviews kavochu and the way of his public appearances, he definitely maintain a particular swag. Recent ga ’99 questions with Rana Daggubati’ ani oka video release aindi. E video ganaka evaranna chustey, they will definitely become a fan of Rana. He once again proved that he is the king of swag and no one can be as sassy as he. Check out the top interesting questions from the video:

1. Choose one another movie with Rajamouli or a Hollywood film?

Ans: Tell me the story1 Tell me the story

2. What inspired you to play the role of a politician for a second time?

Ans: Politics has a lot of drama, I guess!2 Politics has a lot

3. If you were to change one thing about your life what would it be?

Ans: Nothing!3. If you were to change

4. Where is Rana who acted in Naa Istam and Department?

Ans: Bhalladeva took that big maze and smashed that guy4. Where is Rana who acted

5. what is your favorite quote?
Ans: Get shit done5. what is your favorite quote

6. Choose one food or friendship
Ans: Will I die without a friend? No. Will I die without food? Yes! So food.6. Choose one food

7. What makes you happy in life?
Ans: Food, Friends, Films (3F Formula)7. What makes you happy

8. If you have to shoot one between your loved one and most favorite director to get out of a locked room, who would you shoot?
Ans:I think I will shoot the director first. The girl’s nice person.

(Well, deni gurinchi koncham alochinchalsinde)8. If you have to shoot one between your loved

9. Would you do a nude scene if the script calls for it?
Ans: I don’t have any issues in doing that9. Would you do a nude scene if the script calls for it

10. would you do a 1-minute cameo in Hollywood movie?
Ans: If the director is a friend of mine10. would you do a 1-minute cameo

11. Most embarrassing moment?
Ans: I usually don’t get embarrassed. I embarrass people. That’s usually my job.11. Most embarrassing moment

12. if not movies, what would you be doing?
Ans: If not ask me this question, what would you be doing?12. if not movies, what would you be doing

13. What is the thing that scares you the most
Ans: Nothing!13. What is the thing that scares you the most

14. Being a star what is the one thing that you miss the most as a normal person
Ans: A star is a normal person. being famous is a job. Telling stories is what I do. Well, it’s not changing my life at all.

(Woah! Rana, you are living your life to the fullest!)14. Being a star what is the one thing

15. One question you hate to be asked?
Ans: Many, actually, I don’t give a shit about them. Ask me whatever you want to15. One question you hate to be asked

16. Can you live in a house like Bigg Boss without technology and communication with the world?
Ans: A Big No. Janalu lekapotey kastam naaku.16. Can you live in a house like Bigg Boss without

17. Can you take rejection after rejection and not lose hope?
Ans: I am not a guy who usually lose his hope and even bothers about rejection. If someone has to reject me, it has to be myself.17. Can you take rejection after rejection and

18. Pizza or Pappu Charu
Ans: Well, I assume Pizza is a non-veg. So, Pizza.18. Pizza or Pappu Charu

Watch Full Video Here..

SHARE